Monipuoliset kuljetuspalvelut, nosturityöt ja muut palvelut

Palvelemme Tampereelta käsin koko Pirkanmaan seutua

PSV-Kuljetus Oy on monipuolisesti palveleva kuljetusliike Tampereella. Päätyötämme ovat roskalava- ja rakennusmateriaalikuljetukset. Muita suorittamiamme tehtäviä ovat roskien ja jätemateriaalien kuljetukset kaatopaikalle sekä erilaiset kuorman lastaus- ja purkutyöt. Harjoitamme myös sopimusajoja. Kun siis tarvitset laadukkaat & luotettavat kuljetuspalvelut, ota yhteyttä meihin!

Jäte- ja roskalavat kotipihaan ja työmaille

Oletko rakentamassa tai remontoimassa? Tilaamalla rakennusjätteellesi oman jätelavan, pidät työmaan puhtaana ja turvallisena. Roskalavat sopivat mainiosti myös puutarhajätteen keruuseen. Meiltä saat roskalavat monenlaiseen tarpeen aina asianmukaisine kuljetuksineen kierrätys- ja jäteasemille. Tilaa jäte- ja roskalavat nopeasti ja edullisesti pihaan!

Näin tilaat jätelavan / roskalavan:

Soita numeroon:  0400 622 938
tai lähetä viestiä.

Kuljetuspalvelu

Kuljetuspalveluihimme kuuluvat erilaiset lavakuljetukset sekä pienimuotoisemmat sopimuskuljetukset. Voimme esimerkiksi kuljettaa ylimääräisen maa-aineksen pois rakennustyömailta, toimittaa rakennusmateriaalit haluttuun paikkaan tai ajaa jätteet kaatopaikalle. Kuljetuspalvelut räätälöidään aina joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Nosturipalvelu

Eikö pituus riitä? Tukeva nosturimme nostaa ostaa sinut 12 metrin korkeuteen, joten esimerkiksi julkisivutyöt, rännien puhdistus tai vaikka omenapuiden leikkuu sujuvat helposti yläilmoissa. Voit tilata nosturin käyttöösi laajalti koko Pirkanmaan seudulla. Tutustu tarkemmin nosturin ominaisuuksiin Kalusto-sivullamme!

Kuorman lastaus- ja purkutyöt

Uusimpana tulokkaana olemme saaneet kalustoomme pyöräkoneen, jonka avulla pystymme tarjoamaan erilaiset kuorman lastaus- ja purkutyöt tehokkaasti. Pyöräkone sopii esimerkiksi maa-aineksen lastaukseen tai muihin vastaaviin kuormaustehtäviin. Pyöräkone on varustettu rukkipiikeillä, joten monenlaiset lastaus- ja purkutyöt sujuvat jouhevasti. Tarvittaessa voit samalla tilata meiltä myös kuljetuspalvelut, jolloin kuljetamme lastin osoittamaasi paikkaan.