Tilaa roskalava käyttöösi Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella

Ota yhteyttä

PSV-Kuljetukselta voit tilata helposti jäte- ja roskalavoja päiväksi tai pidemmäksi aikaa Tampereen ja Pirkanmaan seudulla. Huolehdimme myös lavan tyhjennyksestä kaatopaikalle tai kierrätysasemalle. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä aina kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Räätälöimme kaikki palvelumme asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Jäte- ja roskalavat kotipihaan ja työmaille

Oletko rakentamassa tai remontoimassa? Kun tilaat rakennusjätteellesi oman jätelavan, pidät työmaasi puhtaana ja turvallisena. Kun uudistat toimitiloja tai tyhjennät pitkäaikaista varastoasi, on lava tällöinkin korvaamaton apu urakassasi.


Jäte- ja roskalavat sopivat lisäksi mainiosti puutarhajätteen keruuseen syys- ja kevätsiivouksien aikaan. Ne ovat tarpeen myös silloin, kun taloyhtiössä on pihatalkoot. Korkeareunaisiin lavoihin mahtuu suuri määrä niin risuja, oksia kuin roskia kevään ja syksyn jäljiltä. Meiltä saat lavat monenlaiseen tarpeeseen, ja palveluumme kuuluu asianmukainen kerätyn jätteen ja muun tavaran kuljetus kierrätys- ja jäteasemille.

Tilaa roskalava nopeasti ja edullisesti!

Vaihtolavat

Jäte- ja roskalavojen lisäksi saat meiltä kätevästi tarvitsemasi vaihtolavan. Vaihtolavoja pystymme toimittamaan myös vaikeampiin paikkoihin, kuten ahtaisiin pihoihin tai vaikkapa parkkihalleihin. Meiltä saat aina joustavaa ja mutkatonta palvelua. 

Muut palvelumme

Yrityksemme, PSV-Kuljetus, tarjoaa myös monipuoliset ja asiantuntevat kuljetuspalvelut. Olemme kuljetusalan rautainen ammattilainen, joka toteuttaa niin pienemmät kuin suuret ja haasteellisetkin kuljetukset luotettavasti ja turvallisesti tarvitsemaasi kohteeseen. Toteutamme kuljetuspalveluiden ohella lastaus- ja purkutöitä sekä pienimuotoisia sopimusajoja. Kattavat nostopalvelumme teemme laadukasta ja nykyaikaista kalustoamme käyttäen. 

Lue lisää yrityksestämme

Ota yhteyttä

Meihin saat yhteyden soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Palvelemme sinua aina mahdollisimman nopeasti. Toiminta-alueeseemme kuuluu Tampere ja koko Pirkanmaan alue. 

Katso yhteystietomme täältä