Luotettavat ja kattavat kuljetuspalvelut Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueelle

Ota yhteyttä

PSV-Kuljetus Oy tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut luotettavasti ja asiakaslähtöisesti Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueelle. Olemme työskennelleet alalla jo yli kymmenen vuotta, joten meiltä saat aina varmaa ja sujuvaa palvelua. Työskentelemme aikataulussa ja sopimuksista kiinni pitäen. 

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • erikoiskuljetukset

  • koneiden kuljetukset

  • lavakuljetukset

  • rakennustelineiden ja materiaalien kuljetukset.

Teemme myös pienimuotoiset sopimuskuljetukset. Kerromme mielellämme lisää monipuolisista palveluistamme!

Lavakuljetukset 

Onko työmaallesi kertynyt rakennusjätettä? Tilaa meiltä rakennusjätteellesi oma jätelava, niin saat työmaasi käden käänteessä siistityksi. Olemme erikoistuneet roskalava- ja jätekuljetuksiin. Hoidamme roskien ja jätemateriaalien kuljetukset kaatopaikalle ja kierrätysasemalle.


Voimme esimerkiksi kuljettaa ylimääräisen maa-aineksen pois rakennustyömailta, toimittaa rakennusmateriaalit haluttuun paikkaan tai ajaa jätteet suoraan kaatopaikalle. Kuljetuspalvelut räätälöimme aina joustavasti tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Lue lisää jäte- ja roskalavoistamme

Erikoiskuljetukset

Erikoiskuljetukset ylittävät aina normaaliliikenteelle sallitut mitta- tai massarajat. Tyypillisiä erikoiskuljetuksia ovat muun muassa koneiden, elementtien, rakennusten, nostureiden ja muiden isojen tuotteiden kuljetukset.


Erikoiskuljetuksia tarvitaan, kun jakamatonta esinettä ei voida kustannussyistä tai vahingonvaaraa aiheuttamatta jakaa moniin eri kuljetuksiin.

Erikoiskuljetusten toteuttamiseen tarvitaan siis aina kuljetuspalveluiden ammattilaista. Meiltä saat turvalliset ja luotettavat erikoiskuljetuspalvelut kaikkiin tarpeisiin.

Kysy lisää!

Koneiden kuljetukset 

Minkälaista koneen kuljetusta tarvitset? Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä asiantuntevasti ja pitkän työkokemuksen tuomalla tietotaidolla. Kattava kalustomme mahdollistaa hyvinkin erilaisten koneiden luotettavat kuljetukset. 

Rakennustelineiden ja -materiaalien kuljetukset 

Helpota rakennusurakkaasi ja kutsu meidät apuun. Hoidamme kätevästi rakennustelineiden ja -materiaalien kuljetukset tarvitsemaasi kohteeseen. Toteutamme niin pienet kuin suuret ja haasteellisetkin kuljetuspalvelut aina ammattitaitoisesti. Meille asiakastyytyväisyys on äärimmäisen tärkeää, joten työmme laadusta emme koskaan tingi. 

Palvelemme Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella.

Lue myös nostopalveluistamme