Näppärät nostopalvelut Tampereelta koko Pirkanmaan alueelle

Ota yhteyttä

Meiltä voit tilata helposti nosturin käyttöösi. Vuonna 2010 perustettu PSV-Kuljetus Oy tarjoaa nopeat ja näppärät nostopalvelut Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueelle. Meiltä voit tilata nostopalveluita, kun tarvitset apua pienessä tai suuremmassa nostossa, kuten esimerkiksi kattotuolien nostossa. Nosturi on kätevä väline, kun sinun tarvitsee nostaa jotakin joko pitkää, korkeaa, leveää tai painavaa. Meiltä voit tilata helposti korkealaatuisen ja toimintavarman nosturin käyttöösi!

Tukevalla nosturillamme voidaan nostaa yli 15 metrin korkeuteen, jolloin esimerkiksi julkisivutyöt, rännien puhdistus tai vaikka omenapuiden leikkuu sujuvat yläilmoissa helposti.


Räätälöimme palvelumme aina asiakaslähtöisesti, toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Meiltä saat kustannustehokasta ja luotettavaa palvelua. Ammattitaitoiset ja koulutetut työntekijämme pitävät huolen siitä, että nostot sujuvat turvallisesti ja luotettavasti tarvitsemassasi kohteessa.

Monipuoliset nostopalvelumme 

Asiantunteviin nostopalveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • asennusnostot, kuten kattotuolien ja vastaavien nostot

  • kappaletavaranostot

  • koneiden ja laitteiden nostot

  • konttien nostot

  • kuormien purut

  • puutavaran nostot

  • rakennustelineiden nostot

  • teollisuuden nostotyöt

  • työmaanostot.

Kerro meille, minkälaista nostopalvelua tarvitset, niin autamme sinua mielellämme.

Katso yhteystietomme täältä!

Nostotyöt laadukasta kalustoa käyttäen 

Kalustoomme kuuluu korkealaatuinen ja toimintavarma nosturiauto, jonka pääpuomilla voi nostaa lähes 16 metriin jopa 4 100 kg:n painoisen kappaleen. Vaihtolavanosturiautollamme onnistuvat kaikenlaiset lastaukset, purut ja poisviennit.


Nykyaikaisella ja hyvin huolletulla kalustollamme pystymme työskentelemään ongelmitta vaihtuvissa ja haasteellisissakin sääolosuhteissa. Kerromme mielellämme lisää kalustomme ominaisuuksista ja nostopalveluistamme!

Tutustu kalustoon

Muut palvelumme 

Yrityksemme, PSV-Kuljetus, tarjoaa myös kattavat ja asiakaslähtöiset kuljetuspalvelut niin yrityksille kuin yksityisillekin. Meiltä saat myös jäte- ja roskalavat asianmukaisine kuljetuksineen kierrätys- ja jäteasemille. Toiminta-alueeseemme kuuluu Tampere ja koko Pirkanmaan alue.

Lue lisää yrityksestämme